За як купон и мощни кючеци без спазването на каквито и да

...
За як купон и мощни кючеци без спазването на каквито и да
Коментари Харесай

Напук на пандемията, як купон в чалготека разтърси Бургас

 За як купон и мощни кючеци без спазването на каквито и да е противоепидемични ограничения и заповеди в бургаския бар " Харем ", алармира гражданин на ж. к. " Меден рудник ". 

" Това е безсрамие, поради възбраната, която е ясна и е наложена за всички заведения. Този бар се тресеше от кючеци и чалгии, а даже някои от гостите му предаваха онлайн в социалните мрежи много след позволеното време. Надявам се контролните органи да се самосезират. Крайно време е безотговорността на някои хора да бъде осъдена ".

От видеоклипа се вижда ясно, че разстоянието от 1,5 м въобще не се съблюдава, а читателят на Флагман твърди, че видеото е снимано доста след оповестения краен час за работно време на всички типове заведения.

" Въпреки ограниченията за сигурност можем да се забавляваме дружно! Нашият личен състав ще ви чака и ще поеме отговорността за съблюдаване на всички ограничения за сигурност и вашето положително превозване! ". Това гласи обявата за купона, а в нея даже е упоменато, че чалготеката ще работи до 00:00 часа, което също е в нарушаване на заповедта на здравния министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР